Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Niet weggooien, maar verwerken!Snel op tafel

Een frittata is een goed gevulde omelet

Een frittata is een goed gevulde omelet. Eet het bij een salade of ‘s avonds bij geroosterde groenten. Vul de omelet met wat er in huis is: restje slagroom, ansjovis, bimi, ui, eetlepel pesto, verse salie en oregano, knoflook en rode peper.

Een frittata is een goed gevulde omelet

Print
Personen: 2 of 4 als bijgerecht Bereiding: 30 minuten

NODIG

  • 3 eieren
  • slagroom of water
  • 2 eetlepels pesto
  • 1 ui in ringen gesneden
  • bimi broccoli in stukjes
  • 6 groene olijven zonder pit, in plakjes gesneden
  • verse salie en oregano
  • ansjovis
  • plakjes katenspek
  • teen knoflook en stukje rode peper

DOEN

  • Nodig is een goede koekenpan waarmee je zachtjes kunt bakken.
  • Snij de ui, bimi, salie, knoflook en rode peper fijn. De ui in ringen, de rest in stukjes.
  • Giet een ruime eetlepel olijfolie in de pan en verdeel de ui, knoflook, bimi en olijven erin en bak za samen voor 10 minuten.
  • Maak ondertussen het eiermengsel klaar. Breek de 3 eieren in een kom, doe er 2 eetlepels slagroom bij, 2 eetlepels pesto en kluts ze samen tot een groene massa.
  • Na 10 minuten doe je er 5 plakjes katenspek in stukken erbij, laat ze kort meebakken. Giet nu het eiermengsel erover, verdeel de oregano blaadje erover en doe de deksel op de pan. Laat 10 minuten zachtjes bakken. Haal de deksel eraf en laat de bovenkant van de frittata droog bakken. Als de bovenkant droog is dan is de frittata klaar. Eet smakelijk.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Wilde spinazie door een gele risotto
volgende recept
Soep met een venkelworstje en een kruidenmix

Heb je deze al gezien?

Paarse bataat met zuurkool uit de oven

Met 7 herfstgroenten maak je deze soep en...

Donker rode groentensoep met ballen

Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Een test deze chocolade taart met noten

Groene soep met andijvie, radijs blad, spruiten en...

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen