Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Pesto en tapenadeSmaakmakers

Pesto van gedroogde tomaat, paprika met veel kruiden

Pesto van gedroogde tomaat, paprika met veel kruiden en knoflook. Gepureerd met een staafmixer tot een smeuïge massa. Eet het op brood, doe een eetlepel door de soep, kleur je bonen ermee. In de koelkast blijft het 2 weken goed. Nb Geef het cadeau in een mooie afsluitbare pot!

Pesto van gedroogde tomaat, paprika met veel kruiden

Print
Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • 50 gram gedroogde tomaat in olie
  • 1 kleine rode paprika
  • gedroogde tijm en oregano
  • takje rozemarijn
  • knoflook
  • extra virgine olijfolie

DOEN

  • Nodig is een staafmixer en een kom.
  • Doe al de ingrediënten samen in een kom. Snij de knoflook fijn, zo ook de rozemarijn. En knip de gedroogde tomaat in stukjes.  NB. Komen ze niet uit de olie week ze dan van te voren in olijfolie of water totdat ze zacht zijn.

 

TIPS

Waar je het in kunt gebruiken? Bijvoorbeeld om je gehakt op smaak te brengen. Zie Gehakt op smaak door pesto

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Mul met gestoomde venkel en groene kool
volgende recept
Konijnenbout gestoofd in een honing mosterdsaus

Heb je deze al gezien?

Een zomerse avond met een mezze van vis

Paarse basilicum versiert een Chinese radijs

Geraspte bloemkool is geel van de kurkuma

De veelzijdige smaakmaker: tapenade

Hertenbiefstuk met een saus van paprika en balsamico

Een mix van koriander en bosui met paranoten

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen