Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

FavorietKruidenmix maak je zelfPesto en tapenadeSmaakmakers

Blad van de radijs als basis van een pesto

Blad van de radijs als basis van een pesto. Verder gaat er door groene olijven, bosui, rode peper, kurkuma, knoflook en gedroogde tijm, paprika zwarte peper en zout. Vergeet 3 eetlepels olijfolie niet.

Blad van de radijs als basis van een pesto

Print
Personen: 10 Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • Blad van de radijs
  • 8 groene olijven zonder pit
  • 1 bosui
  • 1 knoflook
  • 1/3 rode peper
  • stuk kurkuma en poeder
  • eetlepel pompoenpitten
  • theelepel tijm, gedroogde paprika, peper en zout

DOEN

  • Snij het blad los van de radijs en was het. Dep de bladeren droog en snij in grote stukken.
  • De groene olijven, bosui, rode peper, kurkuma, stengel knoflook snij je instukjes. Als laatste de gedroogde kruiden, peper en zout.
  • Doe alles afwisselend in een hoge kom, schenk er de olijfolie bij en pureer tot een gladde massa. Proef!
  • NB. De pesto- kruidenmix kun je veelzijdig gebruiken: door de soep, met yoghurt en mayo als saus bij de barbecue, als brood beleg, aangelengd met olijfolie over je salade heen.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Gekruid kipgehakt met gestoomde groenten
volgende recept
Ricotta met een pesto, pastinaak en bloemkool verpakt

Heb je deze al gezien?

Kruidenolijfolie is een smaakmaker

Dille pesto als de grote smaakmaker van je...

Zoete aardappel puree met witvis filet uit de...

Dorade ingepakt door een waterkers-dille pesto

Buffel sauté langzaam gegaard in de oven

Ricotta met een pesto, pastinaak en bloemkool verpakt

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen