Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

FruitGroentenSnel op tafelTips

Deze groenten fruit sap geurt en kleurt

Deze groenten fruit sap geurt en kleurt. Veel heb je niet nodig dan een sapcentrifuge en peer, bleekselderij, kiwi, wortel. Snel klaar en heerlijk om te drinken bij je ontbijt.

Deze groenten fruit sap geurt en kleurt

Print
Personen: 2 als bijgerecht Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 peer
  • 1 kiwi
  • 3 worteltjes

DOEN

  • Schil de kiwi. Spoel de worteltjes eventueel schoon, doe dit ook met de bleekselderij. Van de peer haal je alleen het klokhuis eruit. De schil gaat mee door de centrifuge.
  • Snij alle groenten in kleine stukken zodat ze makkelijk in de sapcentrifuge passen. Haal ze door de centrifuge heen, je krijgt een mooie kleuren combinatie van het sap. Lekker gezond!
  • Nb. gebruikt een hele oude Braun, jaren 90tig, sapcentrifuge: Braun multipress automatic mp 80
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Raapsteel, wortel, meiknol met zoete aardappelen
volgende recept
Wilde spinazie, meiknolletjes en een kruidenmix

Heb je deze al gezien?

Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

NutriBullet is een snelle pesto, tapenade en puree...

Geiten brie over zuurkool en noten door de...

Uiencompote met honing en balsamico azijn

Paarse bataat met zuurkool uit de oven

Gevulde volkoren wraps maak je zo en zijn...

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Chocolademousse verstopt onder een tulband

  • Bodem van pompoen, gegrilde paprika en boekweitmeel

  • Glutenvrij bladerdeeg van rijst en linzen

  • Chocolade mousse of toch ijs

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.