Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Kruidenmix maak je zelfPesto en tapenadeSmaakmakers

Een mix van koriander en bosui met paranoten

Een mix van koriander en bosui met paranoten. Een variant smaakmaker en gewoon lekker voor je pasta, pannenkoek en gestoomde groentenmix. Zo klaar, je snijd de knoflook, spaanse peper, koriander en bosui fijn. Ook de olijven en paranoten snij je in stukjes met olijfolie in een hoge kom. De staafmixer of de Nutribullet doen het werk en klaar.

Een mix van koriander en bosui met paranoten

Print
Personen: 25? Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • 1 bos koriander van de Oosterse winkel
  • 2 bosui
  • 5 paranoten
  • 1 knoflook
  • wat olijven zonder pit
  • 1/3 spaanse peper
  • 20 gram kappertjes
  • olijfolie

DOEN

  • Snij de bosui, spaanse peper en koriander fijn. Hak de paranoten in stukjes, de olijven ook.
  • Doe alles bij elkaar met een flinke scheut olijfolie in de kom van de Nutribullet of anders een hoge kom met een staafmixer.
  • Pureer tot een smeuige massa en schenk er olijfolie bij als de pesto te droog is. NB De olie zorgt er ook voor dat de pesto, in de koelkast, een week goed blijft. Als je het bewaard afgesloten in een bakje of pot.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Spelt bladerdeeg gebruik je voor hartige taarten, borrelhapjes en quiches
volgende recept
Pompoenpuree met waterkers op brood

Heb je deze al gezien?

Rucola boekweit pannenkoek groen gevuld

Hartige taart van ei en een kruidenmix

Een snelle gembersaus voor bij de spareribs

Paprika pesto met garnaaltjes met aardappelkoek en groenten

Dille tapenade versiert de pastinaak en ansjovis bij...

Uiencompote met honing en balsamico azijn

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Glutenvrij bladerdeeg van rijst en linzen

  • Chocolade mousse of toch ijs

  • Koude courgette soep met gekarameliseerde ui

  • Wortel wrap uit de oven

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.