Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Histamine vrijPesto en tapenadeSauzenSmaakmakers

Een snelle groentedressing? Zo maak je het!

Een snelle groentedressing? Zo maak je het! Nodig een pesto of tapenade, olijfolie en een potje. Geeft je groenten een gezonde smaakboost. Nb Als je de tapenade zelf maakt, weet je wat je eet!

Een snelle groentedressing? Zo maak je het!

Print
Personen: 10 Bereiding: 5 minuten

NODIG

  • pesto of tapenade
  • extra virgine olijfolie
  • een potje om te mengen en te schudden.

DOEN

  • Neem een afsluitbaar potje of bakje. Doe er 2 scheppen pesto/tapenade in, schenk een flinke eetlepel olijfolie bij, deksel erop en schudden maar. Verdeel de dressing met een lepeltje.
  • Nb. Je kunt de dressing zo dun of dik maken. Naar gelang gebruik je meer olijfolie.
  • Nb. Voor een idee voor een pesto of tapenade, zie hier onder bij Tips
  • Nb. Deze dressing werkt ook om je vlees een smaak te geven.

 

 

 

 

 

TIPS

Ideen voor een tapenade? De veelzijdige smaakmaker: tapenade De kalamata saus voor vis en vlees, ja echt!

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Wilde spinazie, groene kool en bloemkool geroosterd
volgende recept
Een vullende winterse voorraad maaltijdsoep is oranje

Heb je deze al gezien?

Wilde spinazie door een gele risotto

De zaterdagavond pizza met hollandse garnaaltjes

Volkoren pizza met groenten en kruiden

Rucola boekweit pannenkoek groen gevuld

Een kruidenmix als dressing voor rauwe/gestoomde groenten

Rauwe andijvie zoete aardappel stamppot

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen