Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Histamine vrijSauzenSmaakmakersVlees

Een snelle gembersaus voor bij de spareribs

Een snelle gembersaus voor bij de spareribs.  Snel omdat je kant en klaar producten gebruikt, die je alleen nog even hoeft te pureren. Yoghurt (Griekse), mayonaise, bosui, kruidenzout, knoflook en 4 stukjes gember en wat siroop. Pureren en klaar en smullen maar!

Een snelle gembersaus voor bij de spareribs

Print
Personen: 4 Bereiding: 5 minuten

NODIG

  • DE WITTE SAUS
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels yoghurt, een stevige bv Griekse
  • 1 teen knoflook
  • 3/4 bolletjes gember uit een potje
  • theelepel gember saus
  • 3 stengels bosui
  • tijm
  • kurkuma en zwarte peper
  • gedroogde rode peper
  • kruidenzout
  • DE GROENE SAUS
  • Dezelfde ingrediënten als hierboven
  • extra platte peterselie

DOEN

  • Doe alles in een hoge kom en pureer tot een gladde saus. Proef! Is de saus te vloeibaar, doe er een beetje yoghurt en of mayonaise bij. Ook als je de saus te zoet vind.
  • Voor de groente saus, doe je nog voor het pureren een 1/3 bos platte peterselie erbij.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Deze spareribs marineer en gaar je op 125 graden
volgende recept
Bladerdeeg gevuld met gestoomde spinazie en roquefort

Heb je deze al gezien?

Mezze? Vier varianten die lekker zijn zo op...

Een groenten quiche in rauwe ham

Zuurkool, zoete aardappel en een worst van eend

Paarse bonen met kool en paprika gestoomd

Hapjes met rode kool, hummus en een kruidenmix...

Bloemkool, paprika, ui en zoete aardappel in een...

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Bodem van pompoen, gegrilde paprika en boekweitmeel

  • Glutenvrij bladerdeeg van rijst en linzen

  • Chocolade mousse of toch ijs

  • Koude courgette soep met gekarameliseerde ui

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.