Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Histamine vrijMeelStomen in een (pasta) pan

Bladerdeeg gevuld met gestoomde spinazie en roquefort

Bladerdeeg gevuld met gestoomde spinazie en roquefort, eet je met een salade erbij. De spinazie stoom je kort, de ui en kurkuma, knoflook doe je door de uitgelekt spinazie en de roquefort in stukken er door. Het bladerdeeg is 1 pak spelt bladerdeeg die je als geheel laat ontdooien en vervolgens uitgerold op bakpapier tot een rechthoekige lap. De spinaziemix er op verdeeld en het bladerdeeg opgerold. De bovenkant met eigeel ingesmeerd en bestrooid met sesamzaadjes.

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Een snelle gembersaus voor bij de spareribs
volgende recept
Bloemkool plak met veel kruiden geroosterd

Heb je deze al gezien?

Kokkels gestoomd lekker bij een stamppot

Vele schaaltjes en smaken geven een kleurrijke Mezze...

Glutenvrije blini’s van amandel/boekweit/kastanje/teff meel

Een mix 200 gram van meel is nodig...

Saus van augurk, kappertjes, bosui en peterselie

Geraspte bloemkool is geel van de kurkuma

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen