Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Eten met O-negatiefGroentenHistamine vrijRoosteren in de oven

Hoe je verschillende groenten kruid en samen roosterd?

Hoe je verschillende groenten kruid en samen roosterd? Dé ideale groenten avondmaaltijd maak je in één grote schaal waarin de verschillende groenten apart gekruid zijn en de schaal in 20 minuten op 180 graden roosterd in de oven. Eet het samen met een stukje rundvlees gegaard in 3,5 uur op 100 graden en je hebt een feestje op je bord.

Hoe je verschillende groenten kruid en samen roosterd?

Print
Personen: 3 als hoofdgerecht Bereiding: 30 minuten

NODIG

  • 1/2 grote rode paprika
  • 150 gram boontjes
  • 100 gram mini asperges
  • 150 gran verse doperwten
  • 100 gram rode kool
  • 2 bosui
  • oregano en tijm
  • olijfolie
  • knoflook, verse rode peper, gedroogde paprika
  • kurkuma en zwarte peper
  • geraspte schapen kaas

DOEN

  • Gebruik een grote ronde schaal voor al je groenten. Leg ze nog onbewerkt in schaal om te zien of het past.
  • Snij de rode paprika, er minstens de helft ervan in repen. De verse doperwten dop je. De boontjes, daar haal je de beide topjes en draadjes eraf. Het stuk rode kool snij je in reepjes. Van de asperges snij 1,5 cm van de stengel af.
  • Nu het kruiden: De mini asperges zijn gekruid met olijfolie, kurkuma en zwarte peper. De rode paprika met olijfolie en gedroogde oregano, de doperwten met olijfolie en knoflook in stukjes, bosui in ringetjes en gedroogde rode paprika, de rode kool met olijfolie, verse rode peper in stukjes en fijn geraspte schapen kaas, de boontjes met olijfolie en gedroogde tijm. Nb Je kunt dezelfde olijfolie gebruiken en afwisselen kan natuurlijk ook.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden en zet de schaal, eenmaal op temperatuur, er in voor 20 minuten.
  • Eet deze groenten samen met een runderlap gegaard op 100 graden voor 3,5 uur in de oven. Blus de jus af met een balsamico azijn en wat bosuitjes.

 

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Artisjokpesto met platte peterselie
volgende recept
Pittige 4 uien pesto, puur en als een dressing

Heb je deze al gezien?

7 Uiensoep met gekiemde bonen en uitgebakken spekjes

Groene kool, pastinaak, paprika, snijboon en prei geroosterd

Broccoli, ui met kruiden gepureerd

Pastinaak, ui en paprika rooster je in de...

Heek filet in het groen gestoofd in een...

De kalamata saus voor vis en vlees, ja...

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen