Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Histamine vrijHummus en pureeSmaakmakersVegetarisch

Hummus gemaakt met een blikje bonen

Hummus gemaakt met een blikje bonen! Een super gezond bijgerecht wat je in een handomdraai maakt. Een blikje bonen, tahin, sesamzaad, tijm, spaanse peper, olijfolie en dit alles pureer je tot een mooie smeuige massa. Proef of je hem op smaak vind. Lekker op een cracker bij de soep, als bijgerecht ’s avonds of als een onderdeel van een Mezze!

 

Hummus gemaakt met een blikje bonen

Print
Personen: 4 als bijgerecht Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • 1 klein blikje bonen mix van Bonduelle
  • flinke eetlepel tahin
  • 1 knoflook
  • 1 1/2 eetlepel sesamzaad
  • 1/2 theelepel gedroogde spaanse peper
  • theelepel tijm
  • minstens een eetlepel olijfolie

DOEN

  • Spoel de bonen af met water en doe ze in een kom.
  • Snij de ui, knoflook fijn en doe ze erbij in de kom.
  • Doe er de tahin, specerijen en olijfolie bij en pureren maar. Klaar Nb Vergeet niet te proeven!
  • Neem een half broodje en besmeer het met de hummus, wat rucola erover en een olijf.

 

 

 

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Een kruidige pastinaak puree
volgende recept
Pannenkoek van druivenpitmeel?

Heb je deze al gezien?

Een plak bloemkool met schapenkaas

Schotel van gestoomde- en gegrilde groenten

De veelzijdige smaakmaker: tapenade

Wilde spinazie, meiknolletjes en een kruidenmix

Boekweit wrap met tapenade, rauwe ham en spinazie

Gevulde volkoren wraps maak je zo en zijn...

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Chocolademousse verstopt onder een tulband

  • Bodem van pompoen, gegrilde paprika en boekweitmeel

  • Glutenvrij bladerdeeg van rijst en linzen

  • Chocolade mousse of toch ijs

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.