Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Histamine vrijHummus en pureeSmaakmakersVegetarisch

Hummus gemaakt met een blikje bonen

Hummus gemaakt met een blikje bonen! Een super gezond bijgerecht wat je in een handomdraai maakt. Een blikje bonen, tahin, sesamzaad, tijm, spaanse peper, olijfolie en dit alles pureer je tot een mooie smeuige massa. Proef of je hem op smaak vind. Lekker op een cracker bij de soep, als bijgerecht ’s avonds of als een onderdeel van een Mezze!

 

Hummus gemaakt met een blikje bonen

Print
Personen: 4 als bijgerecht Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • 1 klein blikje bonen mix van Bonduelle
  • flinke eetlepel tahin
  • 1 knoflook
  • 1 1/2 eetlepel sesamzaad
  • 1/2 theelepel gedroogde spaanse peper
  • theelepel tijm
  • minstens een eetlepel olijfolie

DOEN

  • Spoel de bonen af met water en doe ze in een kom.
  • Snij de ui, knoflook fijn en doe ze erbij in de kom.
  • Doe er de tahin, specerijen en olijfolie bij en pureren maar. Klaar Nb Vergeet niet te proeven!
  • Neem een half broodje en besmeer het met de hummus, wat rucola erover en een olijf.

 

 

 

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Een kruidige pastinaak puree
volgende recept
Pannenkoek van druivenpitmeel?

Heb je deze al gezien?

Een kruidenvulling voor wijnbladeren en courgette bloemen

Soep van 1 kilo paprika’s en een ingedikte...

Noten pesto met peterselie, artisjok en specerijen

Pannenkoek van druivenpitmeel?

Kipgehakt, gele paprika saus voor een linzen lasagne

Met 7 herfstgroenten maak je deze soep en...

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Warme zomer lunch-ideeën

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.