Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en kalkoen
    • Vegetarisch
    • Meel en rijst
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Histamine vrij
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en kalkoen
    • Vegetarisch
    • Meel en rijst
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Histamine vrij
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Kip en kalkoen

Je kipburger op smaak? Kruiden met specerijen!

Je kipburger op smaak? Kruiden met specerijen! Op smaak met rode pittige peper, knoflook, kurkuma, zwarte peper, tijm, oregano en gedroogde paprika. Voor de stevigheid wat spelt paneermeel er door gemengd. Bak ze in ca 20 minuten.

Je kipburger op smaak? Kruiden met specerijen!

Print
Personen: 2 als bijgerecht Bereiding: 25 minuten

NODIG

  • 200 gram kipgehakt (EkoPlaza)
  • 1 teen knoflook
  • 1 verse kurkuma wortel of theelepel poeder
  • 1/3 rode peper
  • theelepel tijm, -oregano,- gedroogde rode paprika
  • wat zwarte peper
  • wat kruidenzout

DOEN

  • Doe al je ingredieënten in een schaal en meng ze door elkaar. Doe het gehakt erbij en meng het met je handen. Blijft het gehakt plakkerig, doe er dan een flinke eetlepel paneermeel erbij en meng dit ook goed door het gehakt. Maak van het gehakt 2 platte schijven.
  • In een koekenpan verhit je samen wat roomboter met olijfolie en bak je op een gemiddeld vuur de platte schijven om en om in ca. 20 minuten.
  • Eet ze bij gestoomde of geroosterde groenten.

 

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Bonen gestoomd met een kruidenmix dressing
volgende recept
2 Groentenschotels als avondeten

Heb je deze al gezien?

Bonen gestoomd met een kruidenmix dressing

Gekruid kipgehakt met gestoomde groenten

Een snelle basis saus voor in de römertopf

Kip in romige mosterdsaus met geroosterde bonenmix

Groene kool, pastinaak, paprika, snijboon en prei geroosterd

Marinade om een kip te stoven in 24...

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Een snelle basis saus voor in de römertopf

  • Groene asperges geroosterd met zeewier crème

  • Groene asperges gestoomd en een eiersalade

  • Aspergers risotto met kruiden en zalm

Favorieten

  • Aspergers risotto met kruiden en zalm

  • Koken op gas kan goedkoper!

  • Artisjok pesto met een linzen lasagne

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven