Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergie?
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergie?
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Histamine vrijNoten en zadenPesto en tapenadeSmaakmakers

Pompoenpitten pasta als basis van deze pesto

Pompoenpitten pasta als basis van deze pesto. Makkelijk en zo klaar!  Doe al de ingrediënten bij elkaar in een hoge kom of  in een beker van de Nutribullet, olijfolie erbij, pureren en klaar. Deze pesto is lekker op een cracker, door de pasta en door je gestoomde groenten.

Pompoenpitten pasta als basis van deze pesto

Print
Personen: 25? Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • 1 grote eetlepel pompoenpitten pasta, EkoPlaza
  • 2 tenen knoflook
  • theelepel gedroogde rode peper
  • 1/3 bos platte peterselie
  • 1 ui
  • 3 eetlepel olijfolie
  • en een beetje zeezout

DOEN

  • Neem een hoge kom en doe er eerst de fijn gesneden peterselie in, dan een deel van de ui, fijn gesneden knoflook en wat gedroogde rode peper en de pompoen pitten pasta, de olijfolie en herhaal dit opnieuw.
  • Pureer tot een smeuïge pesto. Is het te droog, doe er nog een scheut olijfolie bij.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Gehakttaart met pastinaak, courgette en zoete aardappel
volgende recept
Pompoenpitten pasta voor op brood, in je pesto en als een dressing

Heb je deze al gezien?

Paarse bataat met zuurkool uit de oven

Bouillabaisse op z’n Hollands

Gehakttaart met pastinaak, courgette en zoete aardappel

Groene omelet met groenten

Deze kruidige gehaktbal gaart in z’n eigen vet

Groene asperges geroosterd met zeewier crème

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Een haan van Nicole en Lionel

  • Groene kool met broccoli gepureerd in een linzen lasagne schotel

  • Groenten met kruiden gepureerd voor op brood?

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen