Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergie?
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergie?
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Histamine vrijMeelPesto en tapenadeVegetarisch

Waterkers in een pannenkoek met pesto

Waterkers in een pannenkoek met pesto. Een snelle lunch als je je alles van te voren klaar maakt. De pesto is een kwestie van pureren. De pannenkoeken nemen wat tijd. Naast de waterkers kun je er ook een restje groenten van de vorige avond in verwerken.

Waterkers in een pannenkoek met pesto

Print
Personen: 10 als bijgerecht Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • Bosje peterselie
  • 2 bosui
  • stukje verse gember
  • stuk verse kurkuma
  • dikke teen knoflook
  • 9 paranoten
  • theelepel gedroogde rode hete peper

DOEN

  • Gebruik een hoge kom om alle ingredienten voor de pesto in te kunnen doen en te pureren. Of in een Nutribullit.
  • Was de peterselie en haal 2 cm van de stengel af. Snij het op in kleine stukken. De bosui snij je op in ringetjes nadat je de onderkant eraf gesneden hebt.
  • Schil de gember en snij deze in stukken. Dit doe je ook met de knoflook en kurkuma.
  • Doe alles bij elkaar in de kom, schenk er minstens 2 flinke eetlepels goede olijfolie bij en pureer tot een gladde massa.
  • Neem een pannenkoek, besmeer deze met de pesto en leg de waterkers erop en sla dubbel. NB Hier is een restje van geroosterde groenten erbij gedaan.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Ras el Hanout door je pannenkoek?
volgende recept
Paarse boerenkool met zoete aardappel en een kiprollade

Heb je deze al gezien?

Wilde spinazie, groene kool en bloemkool geroosterd

Een kruidige pastinaak puree

700 gram groenten en restjes geitenkaas

Knapperig paarse boerenkool bij je lunch

Mosselen in een kruiden room saus

Van rode gegrilde paprika maak je een groentesaus

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Een haan van Nicole en Lionel

  • Groene kool met broccoli gepureerd in een linzen lasagne schotel

  • Groenten met kruiden gepureerd voor op brood?

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen