Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Histamine vrijRoosteren in de oven

700 gram groenten en restjes geitenkaas

700 gram groenten en een stukje geitenkaas. Een vullende avondmaaltijd, geroosterd in de oven, makkelijk en snel klaar- 20 minuten op 190 graden.

700 gram groenten en restjes geitenkaas

Print
Personen: 2 als hoofdmaaltijd Bereiding: 20 minuten

NODIG

  • 1 pastinaak
  • 1 rode paprika
  • 1/3 deel broccoli
  • 1/2 dikke prei
  • 1/3 courgette
  • 8 groene olijven
  • 10 steeltjes peterselie
  • 1/2 stuk zachte geitenkaas
  • gedroogde rode paprika (Turkse winkel)

DOEN

  • Start met de pastinaak te schillen en in stukjes te snijden. De courgette snij je ook op in stukjes. De prei was je en snij je in dunne ringen. De broccoli snij je fijn, ook de steel. De paprika snij je fijn. De olijven in snij je door 3en. Snij de peterselie fijn.
  • Verwarm de hetelucht-oven voor op 190 graden.
  • Doe alle groenten bij elkaar in een ovenvast schaal. Besprenkel de groenten met olijfolie, peper en kruidenzout en schep de groenten door elkaar zodat de olijfolie zich goed verdeeld. Snij nu het stuk geitenkaas op in ringen en verdeel ze over de groenten. Besprenkel ierder stukje geitenkaas met wat gedroogde paprika.
  • 20 minuten in de oven en klaar is je avondmaaltijd.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Een goede basis voor je soep
volgende recept
Met een blikje artisjokken maak je een veelzijdige spread

Heb je deze al gezien?

Bloemkool, broccoli, ui en pastinaak geroosterd in de...

Bonen gestoofd in witte wijn azijn en meer

Voorjaars hutspot met zoete aardappel en peen

Winter postelein heeft een bite

De restjes en imperfecte groenten voor de Kerst

Wilde spinazie door een gele risotto

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Glutenvrij bladerdeeg van rijst en linzen

  • Chocolade mousse of toch ijs

  • Koude courgette soep met gekarameliseerde ui

  • Wortel wrap uit de oven

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.