Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergie?
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergie?
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

MeelRoosteren in de ovenVis

I sea wrap met ansjovis, zeekraal en geroosterde groenten

I sea wrap met ansjovis, zeekraal en geroosterde groenten. Een wrap gemaakt met zeewier die je vult met vooraf geroosterde groenten. De ansjovis enc zeekraal zijn kant en klaar.

I sea wrap met ansjovis, zeekraal en geroosterde groenten

Print
Personen: 2 als hoofdgerecht Bereiding: 40 minuten

NODIG

  • 1 pak 1 sea wraps (4 stuks)
  • bakje zeekraal
  • bakje ansjovisfilet in olie
  • halve knolselderij
  • 1 pastinaak
  • 1/3 courgette
  • 2 kleine paprika's
  • olijfolie, kurkuma en zwarte peper

DOEN

  • Maak eerst je geroosterde groenten klaar. Schil en snij al je groenten in kleine blokjes. Doe ze samen in een ovenschaal, schenk er olijfolie over heen, strooi er kurkuma over met zwarte peper. Hussel dit goed door elkaar heen en zet in een voorverwarmde hetelucht oven op 180 graden voor 10 minuten. De groenten garen na.
  • De wrap vul je met een 1/4 geroosterde groenten, 4 anjovis filet en een handje zeekraal. Rol de wrap op en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal met olijfolie. Besprenkel ze met olijfolie, strooi er sesamzaad over en wat geraspte (schapen)kaas.
  • Verwarm de hetelucht oven opnieuw op 180 graden en zet de schaal er in voor ca 18 minuten. Verdeel ze over een bord met wat waterkers of een andere salade.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Knapperig paarse boerenkool bij je lunch
volgende recept
Boerenkool wrap gevuld met zalm, cavolo, kool en bleekselderij

Heb je deze al gezien?

Vegetarisch en gevarieerd deze door de weekse maaltijd!

Couscous van kamut volkoren met groene kool

Bottarga is viskuit en maakt deze smaakmaker

Een kruidenmix voor je pizza bodem

Kruidige tulband met kappertjes, olijven en ansjovis

Dille pesto als de grote smaakmaker van je...

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Een haan van Nicole en Lionel

  • Groene kool met broccoli gepureerd in een linzen lasagne schotel

  • Groenten met kruiden gepureerd voor op brood?

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen