Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en kalkoen
    • Vegetarisch
    • Meel en rijst
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Histamine vrij
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en kalkoen
    • Vegetarisch
    • Meel en rijst
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Histamine vrij
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Meel en rijstRoosteren in de ovenVis

I sea wrap met ansjovis, zeekraal en geroosterde groenten

I sea wrap met ansjovis, zeekraal en geroosterde groenten. Een wrap gemaakt met zeewier die je vult met vooraf geroosterde groenten. De ansjovis enc zeekraal zijn kant en klaar.

I sea wrap met ansjovis, zeekraal en geroosterde groenten

Print
Personen: 2 als hoofdgerecht Bereiding: 40 minuten

NODIG

  • 1 pak 1 sea wraps (4 stuks)
  • bakje zeekraal
  • bakje ansjovisfilet in olie
  • halve knolselderij
  • 1 pastinaak
  • 1/3 courgette
  • 2 kleine paprika's
  • olijfolie, kurkuma en zwarte peper

DOEN

  • Maak eerst je geroosterde groenten klaar. Schil en snij al je groenten in kleine blokjes. Doe ze samen in een ovenschaal, schenk er olijfolie over heen, strooi er kurkuma over met zwarte peper. Hussel dit goed door elkaar heen en zet in een voorverwarmde hetelucht oven op 180 graden voor 10 minuten. De groenten garen na.
  • De wrap vul je met een 1/4 geroosterde groenten, 4 anjovis filet en een handje zeekraal. Rol de wrap op en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal met olijfolie. Besprenkel ze met olijfolie, strooi er sesamzaad over en wat geraspte (schapen)kaas.
  • Verwarm de hetelucht oven opnieuw op 180 graden en zet de schaal er in voor ca 18 minuten. Verdeel ze over een bord met wat waterkers of een andere salade.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Knapperig paarse boerenkool bij je lunch
volgende recept
Boerenkool wrap gevuld met zalm, cavolo, kool en bleekselderij

Heb je deze al gezien?

Snelle garnalen over geroosterde groenten

Bloemkool, broccoli, ui en pastinaak geroosterd in de...

Bieten met peen geroosterd in de oven

Blad van de zoete aardappel in een risotto

Goede frites van bataat en een meiknol

Een kruidenmix voor je pizza bodem

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Een zomerse avond met een mezze van vis

  • Puree met geitenkaas, room, peterselie en peper

  • Groene soep met andijvie, radijs blad, spruiten en bloemkool

  • 7 Uiensoep met gekiemde bonen en uitgebakken spekjes

Favorieten

  • Aspergers risotto met kruiden en zalm

  • Koken op gas kan goedkoper!

  • Artisjok pesto met een linzen lasagne

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven