Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

FavorietKruidenmix maak je zelfPesto en tapenadeSmaakmakers

Blad van de radijs als basis van een pesto

Blad van de radijs als basis van een pesto. Verder gaat er door groene olijven, bosui, rode peper, kurkuma, knoflook en gedroogde tijm, paprika zwarte peper en zout. Vergeet 3 eetlepels olijfolie niet.

Blad van de radijs als basis van een pesto

Print
Personen: 10 Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • Blad van de radijs
  • 8 groene olijven zonder pit
  • 1 bosui
  • 1 knoflook
  • 1/3 rode peper
  • stuk kurkuma en poeder
  • eetlepel pompoenpitten
  • theelepel tijm, gedroogde paprika, peper en zout

DOEN

  • Snij het blad los van de radijs en was het. Dep de bladeren droog en snij in grote stukken.
  • De groene olijven, bosui, rode peper, kurkuma, stengel knoflook snij je instukjes. Als laatste de gedroogde kruiden, peper en zout.
  • Doe alles afwisselend in een hoge kom, schenk er de olijfolie bij en pureer tot een gladde massa. Proef!
  • NB. De pesto- kruidenmix kun je veelzijdig gebruiken: door de soep, met yoghurt en mayo als saus bij de barbecue, als brood beleg, aangelengd met olijfolie over je salade heen.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Gekruid kipgehakt met gestoomde groenten
volgende recept
Ricotta met een pesto, pastinaak en bloemkool verpakt

Heb je deze al gezien?

Met wortel rasp maakt je deze pesto!

Rucola boekweit pannenkoek groen gevuld

Groene kool met broccoli gepureerd in een linzen...

Tapenade van diepvries tuinbonen

Puree van lupinebonen met pompoenpitten pasta

Selderij pesto maak je zelf

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen