Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Eten met O-negatiefGlutenvrijKruidenmix maak je zelfMeelSoep

Boekweitwrap gevuld en een groene soep, lunchgerechten

Boekweitwrap gevuld en een groene soep, lunchgerechten. De boekweitwrap en de groene soep vind je terug op de site. De link zie je terug onderaan deze pagina.

Boekweitwrap gevuld en een groene soep, lunchgerechten

Print
Personen: 2 als hoofdmaaltijd als bijgerecht Bereiding: 30 minuten

NODIG

  • BOEKWEITWRAP:
  • 100 gram boekweit
  • 1 ei
  • eetlepel gedroogde tijm
  • theelepel kurkuma poeder met een beetje zwarte peper
  • VULLING:
  • kruidenmix
  • bakje hollandse garnaaltjes
  • waterkers of rucola
  • SOEP:
  • een groene soep uit de vriezer

DOEN

  • Start met het maken van het beslag voor de boekweitwrap. In een kom de boekweit, ei en water om een mooi soepel beslag te maken. Laat het even rusten en bak vervolgens ze als pannenkoekjes. Laat afkoelen en vul dan de pannenkoekjes en rol ze op als wrap.
  • De soep haal je op tijd uit de vriezer. Verwarm deze soep zachtjes.
  • Erbij een glas witte wijn met een lichte bubbel ‘Mussantino Selvatico, Methode Ancestrale 2020’

TIPS

Boekweitwrap Rucola boekweit pannenkoek groen gevuld Een soep Vele uien en prei met kruiden maken deze soep Kruidenmix? Een snelle en praktische kruidenmix

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Een test deze chocolade taart met noten
volgende recept
Blad van de zoete aardappel in een risotto

Heb je deze al gezien?

7 Uiensoep met gekiemde bonen en uitgebakken spekjes

Blad van de zoete aardappel in een risotto

Teff, Eenkoren, Kamut en Emmer volkorenmeel pizza bodem

Boekweit, vlokken, jam met noten is gezond

Pompoen, tomaat met spaanse peper soep

Waterkers, koriander, artisjok en meer pesto

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Glutenvrij bladerdeeg van rijst en linzen

  • Chocolade mousse of toch ijs

  • Koude courgette soep met gekarameliseerde ui

  • Wortel wrap uit de oven

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.