Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en kalkoen
    • Vegetarisch
    • Meel en rijst
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Histamine vrij
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en kalkoen
    • Vegetarisch
    • Meel en rijst
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Histamine vrij
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

BlancherenHistamine vrijMeel en rijstSauzenVegetarisch

Geblanceerde groenten met saus in een volkoren wrap

Geblanceerde groenten met saus in een volkoren wrap. Een groentenmix geblanceerd op smaak met een lekkere saus, opgerold in een volkorenwarp, buffel mozzerela met sesam en nigella zaad en olijfolie erover, 20 minuten in de oven.

Geblanceerde groenten met saus in een volkoren wrap

Print
Personen: 2 als hoofdmaaltijd Bereiding: 40 minuten

NODIG

  • 6 volkoren wraps/tortilla
  • 600 gram snijboon, bleekselderij, courgette, prei en ui
  • een saus of pesto
  • 1 buffel mozzarella
  • sesamzaad en nigella seeds
  • olijfolie

DOEN

  • Start met het fijn snijden van de verschillende groenten in vergelijkbare grootte.
  • Kook water in een pan, voeg er zout aan toe en doe je groenten erbij. Hou het kokend voor ca 4 minuten. Giet het water af en breng in de pan de groenten op smaak met een lekkere saus. Nb. Helemaal gaar hoeft het niet te zijn, want later in de oven gaard het verder. Nb ipv de saus kun je ook een pesto gebruiken.
  • Schat in hoeveel groenten je hebt per wrap en vul iedere wrap vanaf 1 kant en rol de wrap op. Doe de 6 wraps samen in een ovenschaal, die je van te voren even vet maakt met een beetje olijfolie. Verdeel de mozzerella over de wraps, strooi er het sesamzaad en nigella seeds er over en besprenkel met een olijfolie.
  • Verwarm de hetelucht oven voor op 180 graden en zet de schaal in het midden in de oven voor 20 minuten. Serveer de wraps op een bedje van waterkers of rucola en wat komkommer erbij.

 

TIPS

Een lekkere saus? Boekweit pasta met een lekkere saus

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Zoete aardappel puree met garnaaltjes
volgende recept
Paprika pesto met garnaaltjes met aardappelkoek en groenten

Heb je deze al gezien?

Groene omelet met groenten

Kerst en een kleurijke groenten ovenschotel

Glutenvrije cake met deze melen, noten en zaden

Een kruidenmix voor je pizza bodem

Kip in romige mosterdsaus met geroosterde bonenmix

Zoete aardappel puree met garnaaltjes

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Een snelle basis saus voor in de römertopf

  • Groene asperges geroosterd met zeewier crème

  • Groene asperges gestoomd en een eiersalade

  • Aspergers risotto met kruiden en zalm

Favorieten

  • Aspergers risotto met kruiden en zalm

  • Koken op gas kan goedkoper!

  • Artisjok pesto met een linzen lasagne

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven