Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

MeelRoosteren in de ovenVis

I sea wrap met ansjovis, zeekraal en geroosterde groenten

I sea wrap met ansjovis, zeekraal en geroosterde groenten. Een wrap gemaakt met zeewier die je vult met vooraf geroosterde groenten. De ansjovis enc zeekraal zijn kant en klaar.

I sea wrap met ansjovis, zeekraal en geroosterde groenten

Print
Personen: 2 als hoofdgerecht Bereiding: 40 minuten

NODIG

  • 1 pak 1 sea wraps (4 stuks)
  • bakje zeekraal
  • bakje ansjovisfilet in olie
  • halve knolselderij
  • 1 pastinaak
  • 1/3 courgette
  • 2 kleine paprika's
  • olijfolie, kurkuma en zwarte peper

DOEN

  • Maak eerst je geroosterde groenten klaar. Schil en snij al je groenten in kleine blokjes. Doe ze samen in een ovenschaal, schenk er olijfolie over heen, strooi er kurkuma over met zwarte peper. Hussel dit goed door elkaar heen en zet in een voorverwarmde hetelucht oven op 180 graden voor 10 minuten. De groenten garen na.
  • De wrap vul je met een 1/4 geroosterde groenten, 4 anjovis filet en een handje zeekraal. Rol de wrap op en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal met olijfolie. Besprenkel ze met olijfolie, strooi er sesamzaad over en wat geraspte (schapen)kaas.
  • Verwarm de hetelucht oven opnieuw op 180 graden en zet de schaal er in voor ca 18 minuten. Verdeel ze over een bord met wat waterkers of een andere salade.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Knapperig paarse boerenkool bij je lunch
volgende recept
Boerenkool wrap gevuld met zalm, cavolo, kool en bleekselderij

Heb je deze al gezien?

Aardpeer, garnaaltjes en geroosterde rodekool

Roerbak groenten met wilde gerookte zalm

Wilde spinazie door een gele risotto

Vegetarische lekkernijen met feta, mascarpone en veel kruiden

Bloemkool, paprika, ui en zoete aardappel in een...

Verse zalm gepureerd met crème fraiche als basis...

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Glutenvrij bladerdeeg van rijst en linzen

  • Chocolade mousse of toch ijs

  • Koude courgette soep met gekarameliseerde ui

  • Wortel wrap uit de oven

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.