Boerenkool wrap gevuld met zalm, cavolo, kool en bleekselderij. Het mooie van deze tijd zijn de product vernieuwingen zoals deze wrap. Gevuld met kort gebakken groenten en een plak gerookte zalm, even in de oven en klaar is deze maaltijd. Gezond en zo klaar. Eet erbij wat waterkers of veldsla.
Boerenkool wrap gevuld met zalm, cavolo, kool en bleekselderij
PrintNODIG
- 1 pak Bloemkool wraps; er zitten er 5 in.
- 200 gram gerookte zalm in plakjes
- cavolo nero reeds gesneden
- ui
- bleekselderij
- knoflook
- groene kool
- theelepel kurkuma en zwarte peper
- eetlepel creme fraiche
- eventueel wat geraspte kaas
DOEN
- Start met het schoonmaken en fijn snijden van de knoflook, bleekselderij, cavolo, groen kool en ui.
- Neem een koekenpan en doe er op zacht vuur een eetlepel olijfolie in, de knoflook, kurkuma met zwarte peper en bak zachtjes aan. Doe er de andere groenten bij en schep goed om, laat ze met de deksel op de pan 5 minuten zachtjes bakken. Zet het vuur uit en laat de groenten afkoelen.
- Neem nu een wrap en vuldeze met 1/5 groentenvulling uit de koekenpan. Leg er een stuk gerookte zalm op. Rol de wrap in de lengte gevuld op en leg deze in een platte schaal en besprenkel de bodem met olijfolie. Doe hetzelfde met de andere 4 wraps.
- Neem een eetlepel creme fraiche en schep die in de koekenpan. Met een spatel meng je het met het vet-vocht van de gebakken groenten. Smeer het met een spatel over de wraps uit en strooi er geraspte kaas oven.
- Verwarm de oven voor op 160 graden. Zet de schaal midden op een rooster in de oven voor 15 minuten.
- Verdeel de wraps, 2 1/2 voor 2 personen. De salade van waterkers is een mooi kleur en smaak contrast.