Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

GroentenLactose armSnel op tafel

Puree met geitenkaas, room, peterselie en peper

Puree met geitenkaas, room, peterselie en peper. Een gebalanceerde maaltijd van licht, de salade en zwaar, de puree. Vegetarisch en vullend en erg lekker. Daarbij zo gemaakt. Gebruik er kruimige aardappels voor.

Puree met geitenkaas, room, peterselie en peper

Print
Personen: 3 als hoofdgerecht Bereiding: 30 minuten

NODIG

  • 600 gram aardappelen in de schil
  • 300 gram geraspte geitenkaas
  • 1 teen knoflook
  • eetlepel olijfolie
  • eetlepel lactose vrije room
  • 10 stengels peterselie
  • wat peper uit de pepermolen

DOEN

  •  Zeeuwse aardappelen gekookt, waarna je er een teen knoflook en olijfolie bij doet, pureert en je hebt al een stevige puree. Tot zover is het klaar. Vlak voor het opdienen verwarm je de puree, doe je de eetlepel lactose vrije room bij en de grof geraspte geitenkaas. Roer dit stevig door de puree heen. De peterselie was je en snij je fijn, doe deze door de puree heen. Klaar! Dien het warm op.
  • Een salade van eikenblad, waterkers en zomer postelein met een dressing van paprika pesto aangelengd met olijfolie. Een lichte tegenhanger voor deze puree!
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Groene soep met andijvie, radijs blad, spruiten en bloemkool
volgende recept
Een zomerse avond met een mezze van vis

Heb je deze al gezien?

Amuses met tomaatjes, courgette en biet

Zoete aardappel met oa rode en groene kool

Deze quiche kleur rood door de paprika pesto

Groenten hartige taart

Courgettes uit de moestuin en de tijd van...

Patisson gebakken in een boekweit beslag

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen