Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en kalkoen
    • Vegetarisch
    • Meel en rijst
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Histamine vrij
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en kalkoen
    • Vegetarisch
    • Meel en rijst
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Histamine vrij
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

GlutenvrijKerstMeel en rijstVlees

Venkelworstje met extra venkel en walnoot

Venkelworstje met extra venkel en walnoot en olijfolie pureer je tot een lekkere mix als hapje boven op een paprika tapenade op een blini.

Venkelworstje met extra venkel en walnoot

Print
Personen: 8 als bijgerecht Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • 1 gedroogd venkelworstje van Frattoria La Vialla
  • theelepel venkel
  • 4 walnoten
  • eetlepel olijfolie
  • paprika tapenade, ook van Frattoria La Vialla

DOEN

  • Haal van het worstje het buitenste velletje eraf en snij in stukjes. Snij de walnoot ook klein.
  • Doe alle ingrediënten in een blender of een hoge kom waar je staafmixer goed in werkt. Pureer alles samen tot een mooie kompacte smeuige massa. Klaar!
  • Neem een blini, smeer er een laagje paprika tapenade op en doe er een theelepel van het venkelworstje puree erop.
  • Ook een andere tapenade (groene asperges) met kappertjes en blaadje verse oregano kan.

 

 

TIPS

Blini? Glutenvrije blini’s van amandel/boekweit/kastanje/teff meel

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Volkoren spelt oliebol met een krokante bite
volgende recept
Een lunch met zo min mogelijk smaak?

Heb je deze al gezien?

Groenten hartige taart

Ricotta met een pesto, pastinaak en bloemkool verpakt

Speciaal voor de Kerst- borrelhapjes bij een glas...

Asperge soep met room en daslook

Konijnenbout gestoofd in een honing mosterdsaus

Kerst en een kleurijke groenten ovenschotel

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Gluten arme oliebollen, een test!

  • Glutenvrije blini’s van amandel/boekweit/kastanje/teff meel

  • Glutenvrije cake met deze melen, noten en zaden

  • Een zomerse avond met een mezze van vis

Favorieten

  • Aspergers risotto met kruiden en zalm

  • Koken op gas kan goedkoper!

  • Artisjok pesto met een linzen lasagne

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven