Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Kruidenmix maak je zelfRoosteren in de ovenVis

Zeewolf en rode zeebaars met geroosterde groenten

Zeewolf en rode zeebaars met geroosterde groenten. Verse vis met zeekraal en een groenten mix. Ook zo ben je snel klaar. De groenten zijn een mix. Terwijl ze roosteren in de oven, bak je de vis met zeekraal.

Zeewolf en rode zeebaars met geroosterde groenten

Print
Personen: 2 als hoofdmaaltijd Bereiding: 35 minuten

NODIG

  • 300 gram cavolo nero
  • 1/2 courgette
  • 4 stengels broccoli bimi
  • 10 stengels platte peterselie
  • 8 groene olijven zonder pit
  • 200 gram zeewolf
  • 2 filet zeebaars
  • handje zeekraal
  • olijfolie

DOEN

  • Verwarm de hetelucht oven voor op 180 graden.
  • Start met het in stukjes snijden van de cavolo nero. Dit doe je ook met de broccoli bimi stengels. Nb de stengels snij je gewoon mee! Tien stengels van de platte peterselie snij je ook op in stukjes. Doe ze samen in een schaal en schep alles goed door elkaar heen. De olijven snij je in plakjes en schep je door de groentenmix heen. Een flinke scheut  (1 eetlepel) olijfolie over de groenten heen, wat kruidenzout en schep opnieuw goed door elkaar heen.
  • Zet de schaal in de oven voor 18 minuten.
  • Terwijl de groenten in de oven staan bak je de vis in olijfolie. Neem een koekenpan doe er olijfolie in (eetlepel) en bak eerst de zeewolf, deze is het dikst. Kruid de vis met kruidenzout en peper als je de stukjes omdraaid. Na 5 minuten doe je de 2 filets, ingesmeerd met een rode (paprika) pesto, erbij in de pan. De filets bak je om en om. Dit doe je ook met de zeewolf. De laatste 2 minuten doe je er de zeekraal bij. Bak ze kort.
  • Neem een bord, leg er eerst een handje sla op, schep dan de geroosterde groenten er op, de vis en de zeekraal als laatst. Strooi er eventueel nog gedroogd zeewier over.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Gevulde volkoren wraps maak je zo en zijn lekker!
volgende recept
Geiten brie over zuurkool en noten door de zoete aardappel

Heb je deze al gezien?

Zoete aardappel met oa rode en groene kool

Zoete aardappel en paprika zijn basis voor een...

Kip gehakt op smaak met oa Ras el...

Glutenvrije lasagna smeer je goed in!

De veelzijdige smaakmaker: tapenade

Heek gegaard met groenten in de oven

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen