Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Krab en schelpdierenKruidenmix maak je zelfLactose armSmaakmakers

Een kruidenmayonaise op je bord voor de bulots

Een kruidenmayonaise op je bord voor de bulots. Een gezonde mayo bestaand uit twee lepels kruidemix, een lepel mayo en een lepel schapen yoghurt. Deze kruidenmayonaise smaakt heerlijk bij veel! Bij een salade, patat, een borrelhap en barbecue?

Een kruidenmayonaise op je bord voor de bulots

Print
Personen: 10 en meer Bereiding: 20 minuten

NODIG

  • augurkjes
  • kappertjes
  • stukje stronk verse knoflook
  • bosui
  • verse basilicum
  • verse peterselie
  • vers bonenkruid
  • handje rucola
  • eetlepel mayonaise
  • eetlepel faiselle of kwark of yoghurt

DOEN

  • Start met het fijn snijden van alle kruiden en augurkjes. De rucola was je vooraf voor je deze fijn snijdt. Pak een Nutribullit of blender of staafmixer. Doe alle ingrediënten afwisselend in de beker, doe er een scheut olie bij (bv olie van pompoenpitten) en pureer tot een gladde massa.
  • Neem een schaaltje en doe hier 2 eetlepels kruidenmix in, een eetlepel mayonaise en een eetlepel yoghurt of kwark als je faiselle niet kunt vinden. Roer dit goed door elkaar en klaar. Proef! Dek het schaaltje af met aluminiumfolie en zet weg tot gebruik in de koelkast. Dit blijft 2 weken goed, in de koelkast, mits goed afgedekt.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Aspergeschillen? Maak er een kruidensaus van!
volgende recept
Zomerse groene bonen met verse kruiden en tahini

Heb je deze al gezien?

Konijn met saus in een römertopf?

Hartige taart van ei en een kruidenmix

Moules à la creme, lactose vrij

Een lunch met zo min mogelijk smaak?

Artisjok pesto met een linzen lasagne

Een kruidenmix als dressing voor rauwe/gestoomde groenten

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen