Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

GroentenHistamine vrijMeelNiet weggooien, maar verwerken!Noten en zadenSnel op tafel

Gevulde volkoren wraps maak je zo en zijn lekker!

Gevulde volkoren wraps maak je zo en zijn lekker! Een snel klaar maaltijd. Je stoomt de groenten kort (garen ook in de oven), je brengt het op smaak met kruiden, een pesto en wat olijven. Vul de wraps, leg ze in een ovenschaal. Kaas en zaden er over, besprenkelt met olijfolie, 20 minuten op 180 graden. Klaar!

Gevulde volkoren wraps maak je zo en zijn lekker!

Print
Personen: 2 als hoofdmaaltijdals avondmaaltijd Bereiding: 35 minuten

NODIG

  • 1 pak Tortilla
  • 300 gram cime di rape (een soort raapsteel) andijvie kan ook!
  • 1 grote ui
  • 4 stengels broccoli bimi
  • 1 teen knoflook
  • een kruidenmix/pesto
  • wat groene olijven zonder pit
  • verse kryuiden als oregano, peterselie, salie
  • maanzaad
  • geraspte schapenkaas
  • olijfolie
  • mosterdblad of welke sla dan ook

DOEN

  • Start met de cime di rape in stukjes te snijden. Ook de ui, broccoli bimi snij je op in kleine stukjes. Idem de knoflook.
  • Stoom de groenten samen voor 10 minuten. NB ze garen nog na.
  • Doe ze samen in een schaal en mix de groenten. Breng ze op smaak met een eetlepel olijfolie, de teen knoflook, 2 eetlepels kruidenmix, handje verse kruiden en de olijven in plakjes gesneden. Mix dit goed door elkaar heen. Proef!
  • Rol nu iedere wrap op met 1/6 deel van de groentenmix. Leeg ze samen in een schaal die je ingevet hebt met olijfolie. Besprenkel de wraps van boven met een beetje olijfolie. Strooi de kaas en maanzaad erover.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden. Op temperatuur, zet de schaal 20 minuten in het midden van de hetelucht oven.
  • Leg 3 wraps op een bedje sla. Klaar!

 

 

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Soep met een venkelworstje en een kruidenmix
volgende recept
Zeewolf en rode zeebaars met geroosterde groenten

Heb je deze al gezien?

Een mix 200 gram van meel is nodig...

Zomerse geroosterde groenten en Halloumi

Boekweit, vlokken, jam met noten is gezond

Een anti verkoudheid kippen-groenten soep

Dille mayonaise is lekker bij schelpdieren

Snel op tafel deze ‘vleesvervanger’

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen