Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergie?
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergie?
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

FeestHistamine vrijSauzenSmaakmakersWild

Hertenbiefstuk met een saus van paprika en balsamico

Hertenbiefstuk met een saus van paprika en balsamico. Combineer dit met een groenten mix van rode kool, paprika, ui gekruid met oregano, gedroogde rode peper, zeekraal en olijfolie en je hebt een meer dan winterse avondmaaltijd.

Hertenbiefstuk met een saus van paprika en balsamico

Print
Personen: 2 Bereiding: 30 minuten

NODIG

  • 1 doos Hertenbiefstuk van de Aldi
  • 6 kalamata olijven zonder pit (uit een potje)
  • 1/2 paprika
  • 2 ansjovis
  • grote lepel kappertjes afgespoeld
  • 1 teen knoflook
  • stukje gedroogde tomaat
  • 1/2 theelepel gedroogde rode peper en tijm

DOEN

  • Maak de saus als eerste. Neem een sauspannetje en bak als eerste, in kleine stukjes,  de rode ui en knoflook aan, in een beetje olijfolie met kurkuma en zwarte peper.
  • Doe dan alle andere ingrediënten erbij. Roer even goed door en schenk er een scheut balsamico azijn over. Haal van het vuur af en laat even afkoelen. Pureer tot een mooie iewat grovere saus. Schenk het terug in de sauspan en zet weg tot gebruik.
  • De hertenbiefstuk is in een keramische koekenpan gegrild op een hoog vuur met weinig olijfolie, om en om zo’n 8 minuten en daarna weg gezet, van het vuur af, met aluminiumfolie bedekt.
  • En terwijl je de hertenbiefstuk bakt staat de schaal met de groentenmix in de oven.  Voor 20 minuten in het midden van de hetelucht oven op 180 graden. De saus verwarm je op een zacht vuur.

 

 

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
De verse vijgen met walnoten proef je in dit volkoren brood
volgende recept
Snelle garnalen over geroosterde groenten

Heb je deze al gezien?

Een snelle en praktische kruidenmix

Speciaal voor de Kerst- borrelhapjes bij een glas...

Heek gegaard met groenten in de oven

Pannenkoek van druivenpitmeel?

Pesto met artisjok en walnoten

Pastinaak, ui en paprika rooster je in de...

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Een haan van Nicole en Lionel

  • Groene kool met broccoli gepureerd in een linzen lasagne schotel

  • Groenten met kruiden gepureerd voor op brood?

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen