Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Bonen en linzenHistamine vrijRoosteren in de ovenVegetarisch

Vegetarisch en gevarieerd deze door de weekse maaltijd!

Vegetarisch en gevarieerd deze door de weekse maaltijd! Een lekkere groenten combinatie van ontkiemde bonen, zoete aardappel, ui en snijbonen geroosterd in de oven met olijfolie, oregano, gedroogde paprika en erbij een boekweit pasta met een goede bite. Klaar in 25 minuten, wat wil je nog meer? En vergeet de goede geraspte schapenkaas niet!

Vegetarisch en gevarieerd deze door de weekse maaltijd!

Print
Personen: 2 als hoofdmaaltijd Bereiding: 25 minuten

NODIG

  • 1/2 zoete aardappel
  • bakje ontkiemde bonen van EkoPlaza
  • 1 ui
  • 3 snijbonen
  • olijfolie
  • geraspte schapenkaas
  • (gedroogde) oregano
  • gedroogde paprika
  • knoflook
  • 120 gram boekweitpasta, ook EkoPlaza
  • pesto van Frattoria La vialla

DOEN

  • Totaal heb je ca 400 gram groenten nodig. Schil je groenten, snij ze in plakjes en blokjes. Meng alles goed door elkaar in een schaal en strooi er je kruiden en specerijen over. Nu wat geraspte kaas en olijfolie, meng dit goed door elkaar. Strooi nogmaals schapenkaas en olijfolie er over heen en de schotel is klaar voor de oven.
  • Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden. Zet de schotel er midden in op een rooster voor 20 minuten.
  • Ondertussen zet je water op om de pasta te koken. Kookt het water, doe er een beetje zout bij en kook de pasta voor 6/8 minuten. Giet af en breng op smaak met een pesto.
  • Opmaak? Een mooi bord met eerst de pasta en de geroosterde groenten er over heen, strooi er eventueel nog wat schapenkaas over. Mb. Je kunt er olijven en een salade bij eten.

 

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Een koude loempia eet je bij een lunch/brunch
volgende recept
Pesto van daslook, het voorjaarskruid

Heb je deze al gezien?

Gestoofde rode kool met appel en rode paprika

Paarse bonen met kool en paprika gestoomd

Paprika tortilla gevuld met kipfilet en gestoomde groenten

Glutenvrij en hartig én zo gemaakt

Dille mayonaise is lekker bij schelpdieren

700 gram groenten en restjes geitenkaas

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen