Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

GlutenvrijKerstMeelVlees

Venkelworstje met extra venkel en walnoot

Venkelworstje met extra venkel en walnoot en olijfolie pureer je tot een lekkere mix als hapje boven op een paprika tapenade op een blini.

Venkelworstje met extra venkel en walnoot

Print
Personen: 8 als bijgerecht Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • 1 gedroogd venkelworstje van Frattoria La Vialla
  • theelepel venkel
  • 4 walnoten
  • eetlepel olijfolie
  • paprika tapenade, ook van Frattoria La Vialla

DOEN

  • Haal van het worstje het buitenste velletje eraf en snij in stukjes. Snij de walnoot ook klein.
  • Doe alle ingrediënten in een blender of een hoge kom waar je staafmixer goed in werkt. Pureer alles samen tot een mooie kompacte smeuige massa. Klaar!
  • Neem een blini, smeer er een laagje paprika tapenade op en doe er een theelepel van het venkelworstje puree erop.
  • Ook een andere tapenade (groene asperges) met kappertjes en blaadje verse oregano kan.

 

 

TIPS

Blini? Glutenvrije blini’s van amandel/boekweit/kastanje/teff meel

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Volkoren spelt oliebol met een krokante bite
volgende recept
Een lunch met zo min mogelijk smaak?

Heb je deze al gezien?

Gevulde volkoren wraps maak je zo en zijn...

Empanada van spelt is gevuld deegwaar

Volkoren pizza met groenten en kruiden

Pesto, dé smaakmaker voor gehakt

Boekweit, vlokken, jam met noten is gezond

Risotto is geel en groen van de spinazie...

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen