Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Eten met O-negatiefKruidenmix maak je zelfPesto en tapenadeSnel op tafel

Daslook, peterselie, salie met pijnboompitten

Daslook, peterselie, salie met pijnboompitten. Daslook koop je of pluk je in het wild. Maak er een lekkere kruidenmix (pesto) van. Op een toastje met wat paté, in de risotto of door de geroosterde groenten.

Daslook, peterselie, salie met pijnboompitten

Print
Personen: 10 als bijgerecht Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • bosje daslook
  • 3 steeltjes verse salie
  • 6 steeltjes peterselie
  • 3 steeltjes verse oregano
  • 4 steeltjes waterkers
  • eetlepel pijnboompitten
  • 20 gram gerapte schapenkaas
  • olijfolie
  • teen knoflook
  • kurkuma met zwarte gemalen peper
  • eetlepel gedroogde oregano
  • lijnzaad olie of olijfolie

DOEN

  • Snij alle kruiden grof. De teen knoflook in plakjes.
  • Neem een kom van een NutriBullet, blender of hoge schaal voor een stafmixer. Doe de kruiden, knoflook en pijnboompitten afwisselend in de kom. Schenk er 3 eetlepels olie bij. Boven op strooi je de kurkuma, peper en oregano en pureer dit tot een grove massa.
  • De kruidenmix of pesto klaar voor gebruik in de risotto, in de soep of in de saus voor de ravioli.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Zeevruchten mix met veel groenten en kruiden
volgende recept
Kippenlevertjes gebakken met olijf en kappertjes

Heb je deze al gezien?

Groentenquiche waar je restjes in verwerkt!

Teff lunch pannenkoek met kruiden

Een zomerse avond met een mezze van vis

Een veelzijdige daslook pesto maak je in het...

Kippenlevertjes gebakken met olijf en kappertjes

Een familiedag salade en dipsaus

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen