Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en kalkoen
    • Vegetarisch
    • Meel en rijst
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Histamine vrij
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en kalkoen
    • Vegetarisch
    • Meel en rijst
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Histamine vrij
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Kruidenmix maak je zelfPesto en tapenadeSnel op tafel

Daslook, peterselie, salie met pijnboompitten

Daslook, peterselie, salie met pijnboompitten. Daslook koop je of pluk je in het wild. Maak er een lekkere kruidenmix (pesto) van. Op een toastje met wat paté, in de risotto of door de geroosterde groenten.

Daslook, peterselie, salie met pijnboompitten

Print
Personen: 10 als bijgerecht Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • bosje daslook
  • 3 steeltjes verse salie
  • 6 steeltjes peterselie
  • 3 steeltjes verse oregano
  • 4 steeltjes waterkers
  • eetlepel pijnboompitten
  • 20 gram gerapte schapenkaas
  • olijfolie
  • teen knoflook
  • kurkuma met zwarte gemalen peper
  • eetlepel gedroogde oregano
  • lijnzaad olie of olijfolie

DOEN

  • Snij alle kruiden grof. De teen knoflook in plakjes.
  • Neem een kom van een NutriBullet, blender of hoge schaal voor een stafmixer. Doe de kruiden, knoflook en pijnboompitten afwisselend in de kom. Schenk er 3 eetlepels olie bij. Boven op strooi je de kurkuma, peper en oregano en pureer dit tot een grove massa.
  • De kruidenmix of pesto klaar voor gebruik in de risotto, in de soep of in de saus voor de ravioli.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Zeevruchten mix met veel groenten en kruiden
volgende recept
Kippenlevertjes gebakken met olijf en kappertjes

Heb je deze al gezien?

Rollade van een kipfilet vul jezelf

Teff lunch pannenkoek met kruiden

Wilde spinazie door een gele risotto

Dille pesto als de grote smaakmaker van je...

Uitgebakken Livar spekjes op je zuurkool schotel

Een snelle en praktische kruidenmix

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Zo klaar deze mosselen met zeewier chips

  • Een veelzijdige kurkuma gember saus

  • Mayo-sauzen maak je met groenten en kruiden

  • Kruidenmix is een ideale smaakmaker

Favorieten

  • Koken op gas kan goedkoper!

  • Artisjok pesto met een linzen lasagne

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Vele schaaltjes en smaken geven een kleurrijke Mezze 1

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven