Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

FeestHistamine vrijSauzenSmaakmakers

Kruidensaus van dille, bieslook en bosui

Kruidensaus van dille, bieslook en bosui en een restje dille pesto. Meng deze kruidenmix in een schaal waar je yoghurt met mayonaise hebt gemengd en breng op smaak met kruidenzout en peper. Een gezonde saus die goed smaakt bij vis en gegrild vlees én gestoomde groenten.

Groene saus

Print
Personen: 4 Bereiding: 10 minuten

NODIG

  • een stuk of 15 bieslook steeltjes
  • 2 bosui
  • restje basilicum pesto of elk ander groene pesto
  • 3 eetlepels yoghurt
  • 3 eetlepels mayonaise
  • eventueel wat zeezout en peper

DOEN

  • Snij de bieslook steeltjes fijn.
  • Meng de yoghurt met de mayonaise, proef of je de verhouding fijn vind smaken.
  • Meng nu de yoghurt/mayonaise saus met de bieslook en restje pesto, roer goed door.
  • Snij de bosui in ringetjes en doe deze door de saus heen.
  • Proef nogmaals. Doe er eventueel nog een beetje zeezout en peper bij.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Zomer soep van komkommer en bleekselderij
volgende recept
Schotel van gestoomde- en gegrilde groenten

Heb je deze al gezien?

Verse krabpoten en wulken gekookt

Gozleme, avocado puree met groenten geroosterd

Kruidenolijfolie is een smaakmaker

Met een blikje artisjokken maak je een veelzijdige...

Zuurkool, zoete aardappel en een worst van eend

Lamsribbetjes gemarineerd – histaminevrij

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen