Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

FeestLactose armRijstSnel op tafelVis

Verse zalm gepureerd met crème fraiche als basis borrelhapj

Verse zalm gepureerd met crème fraiche als basis borrelhapje. Een basis borrelhapje die je naar ieders wens op smaak kunt maken. Met weinig smaak of juist met olijven en een kruidenmix. Op een kleine rijst wafel en een plakje komkommer.

Verse zalm gepureerd met crème fraiche als basis borrelhapje

Print
Personen: 4 als borrelhapje Bereiding: 15 minuten

NODIG

  • 300 gram verse zalm zonder huid
  • 2 eetlepels crème fraiche
  • olijven
  • komkommer
  • kleine rijstwafel
  • olijven en bottarga

DOEN

  • Doe de verse zalm in een kom en pureer deze fijn. Schep de crème fraiche erdoor, een klein scheutje olijfolie en klaar is je basis!
  • Doe de zalm op een rijstwafeltje en plakje komkommer. Breng op meer smaak met olijf, bottarga (viskuit). Kappertjes en verse kruiden kunnen natuurlijk. Gewoon wat je inhuis hebt!
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Een lunch met zo min mogelijk smaak?
volgende recept
Mungbonen en meer groenten soep

Heb je deze al gezien?

Rucola boekweit pannenkoek groen gevuld

Een zalm variatie als starter…

Mizithra zachte kaas met veel kruiden in bladerdeeg

Een kruidenvulling voor wijnbladeren en courgette bloemen

Bonen met een creme van tonijn

Chips van boekweit met kerrie als maaltijd versierder

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Bodem van pompoen, gegrilde paprika en boekweitmeel

  • Glutenvrij bladerdeeg van rijst en linzen

  • Chocolade mousse of toch ijs

  • Koude courgette soep met gekarameliseerde ui

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.