Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Bonen en linzenFeestSnel op tafelVis

Bonen met een creme van tonijn

Bonen met een creme van tonijn. Een klein tussen hapje bij een lunch. Gewerkt met kant en klaar producten en daardoor zo klaar!

Bonen met een creme van tonijn

Print
Personen: 6 Bereiding: 20 minuten

NODIG

  • 1 blik bonenmix
  • 1 potje tonijn creme (Casabase.nl)
  • olijfolie
  • gedroogde en verse oregano
  • kappertjes
  • 6 kleine glaasjes

DOEN

  • Maak het blik bonen open en spoel de bonen door een vergiet schoon. De helft van de bonen doe je in een schaaltje, sprenkel een beetje olijfolie erover. Snij verse oregano fijn en doe met een theelepel gedroogde bij de bonen. Roer goed door elkaar heen.
  • Verdeel de bonen over 6 glaasjes, doe er een grote theelepel tonijn puree bij.
  • Spoel kappertjes schoon en verdeel er 3 per glas. Zet weg in de koelkast tot gebruik.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Geroosterde paprika en zoete aardappel soep
volgende recept
Bottarga is viskuit en maakt deze smaakmaker

Heb je deze al gezien?

Puree van lupinebonen met pompoenpitten pasta

Mizithra zachte kaas met veel kruiden in bladerdeeg

Rode kool, bloemkool en gele paprika geroosterd

Zomer soep van komkommer en bleekselderij

Wilde eendenboutjes stoof je in ganzen vet

Bonen gestoofd in witte wijn azijn en meer

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen