Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

BlancherenFeestLactose armVis

Bottarga is viskuit en maakt deze smaakmaker

Bottarga is viskuit en maakt deze smaakmaker. Combineer deze viskuit met een aardappel, het is een variant op taramasalata. Deze is stevig om in plakjes te snijden bij een zoete aardappel puree met kokkels, een lunch gerecht.

Bottarga is viskuit en maakt deze smaakmaker

Print
Personen: 6 Bereiding: 30 minuten

NODIG

  • 15 gram bottarga
  • 2 kruimige kleine aardappels
  • eetlepel slagroom (lactose vrij)
  • eetlepel citroen
  • eetlepel olijfolie

DOEN

  • Start met het raspen van de bottarga. Blancheer ondertussen de 2 geschilde aardappelen.
  • Pureer de aardappelen met de eetlepel slagroom en olijfolie, je krijgt een stevige mix. Hierdoor roer je de geraspte bottarga.
  • Maak er een rol van met gebruik van huishoudfolie, rol om tot het een gelijke rol is. Leg weg in de vriezer om op te stijven.
  • Haal voor gebruik 1 uur van te voren uit de vriezer. Deze rol is te zacht geworden omdat ik het te lang op kamer temperature liet liggen. Dus geen mooi plakje!
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Bonen met een creme van tonijn
volgende recept
Bruine rijst lasagna met wilde spinazie en feta

Heb je deze al gezien?

Sardientjes gegrild in een laagje speltmeel

Mizithra zachte kaas met veel kruiden in bladerdeeg

Buiten bonen met zachte geitenkaas gepureerd

Kabeljauw met venkel gestoofd in de oven

Broccoli gepureerd met ui en kruiden

Snoep verstandig…..gebruik een blik kidneybonen!

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen