Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en kalkoen
    • Vegetarisch
    • Meel en rijst
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Histamine vrij
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en kalkoen
    • Vegetarisch
    • Meel en rijst
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Histamine vrij
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Bonen en linzenFeestSnel op tafelVis

Bonen met een creme van tonijn

Bonen met een creme van tonijn. Een klein tussen hapje bij een lunch. Gewerkt met kant en klaar producten en daardoor zo klaar!

Bonen met een creme van tonijn

Print
Personen: 6 Bereiding: 20 minuten

NODIG

  • 1 blik bonenmix
  • 1 potje tonijn creme (Casabase.nl)
  • olijfolie
  • gedroogde en verse oregano
  • kappertjes
  • 6 kleine glaasjes

DOEN

  • Maak het blik bonen open en spoel de bonen door een vergiet schoon. De helft van de bonen doe je in een schaaltje, sprenkel een beetje olijfolie erover. Snij verse oregano fijn en doe met een theelepel gedroogde bij de bonen. Roer goed door elkaar heen.
  • Verdeel de bonen over 6 glaasjes, doe er een grote theelepel tonijn puree bij.
  • Spoel kappertjes schoon en verdeel er 3 per glas. Zet weg in de koelkast tot gebruik.
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Geroosterde paprika en zoete aardappel soep
volgende recept
Bottarga is viskuit en maakt deze smaakmaker

Heb je deze al gezien?

Rode kool, bloemkool en gele paprika geroosterd

Aardpeer, garnaaltjes en geroosterde rodekool

Geraspte bloemkool is geel van de kurkuma

Tonijn bonen burger bij een glaasje sekt

Dille mayonaise is lekker bij schelpdieren

Snelle garnalen over geroosterde groenten

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Een snelle basis saus voor in de römertopf

  • Groene asperges geroosterd met zeewier crème

  • Groene asperges gestoomd en een eiersalade

  • Aspergers risotto met kruiden en zalm

Favorieten

  • Aspergers risotto met kruiden en zalm

  • Koken op gas kan goedkoper!

  • Artisjok pesto met een linzen lasagne

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven