Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip en meer gevogelte
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

Hummus en pureeKerstSmaakmakersSnel op tafel

Hapjes met rode kool, hummus en een kruidenmix als basis

Hapjes met rode kool, hummus en een kruidenmix als basis. De rode kool is gestoofd en toen gepureerd. De hummus- en kruidenmix recepten vind je terug op de site. Belegd met een stukje hertenpaté, droge worst en olijf. Dit kan een kleurrijk, smakelijk begin zijn van een maaltijd.

Hapjes met rode kool, hummus en een kruidenmix als basis

Print
Personen: 4 voorgerecht Bereiding: 30 minuten

NODIG

  • restant van ca 150 gram gestoofde rode kool
  • een blikje Bonduelle voor de hummus
  • zelfgemaakte kruidenmix (of een potje pesto)
  • 100 gram (herten-)paté
  • 50 gram droge worst
  • groene olijven zonder pit
  • crackers en wafels

DOEN

  • De  rode kool pureer je tot een gladde massa. Zie recept ‘Gestoofde rodekool met appel en rode paprika’
  • Voor de hummus heb je een blikje bonen mix, tahin, olie en sesamzaadjes nodig. Zie recept ‘Bonduelle bonenmix hummus’
  • De kruidenmix is gemaakt met diverse verse kruiden, olijven, knoflook, rode peper, olijfolie en walnoten. En dit samen gepureerd in een Nutribullet. Een recept nodig? Zie bv het recept ‘Een kruidenmix als dressing voor rauwe/ gestoomde groenten’
  • De plak hertenpaté is in repen en blokjes gesneden. De droge worst in plakjes en de olijven door midden. Geen kalamata olijven gebruikt, wel groene zonder pit omdat er een pit zit, wat minder makkelijk weg eet.
  • Vervolgens is het een kwestie van combineren. Eerst een bordje voor geproefd. a;s opmaak raad ik aan dit op het laatst te doen, dan blijven de crackers en wafels stevig.

TIPS

Recept Bonduelle bonenmix hummus En Een kruidenmix als dressing voor rauwe/gestoomde groenten En Gestoofde rode kool met appel en rode paprika

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Uiencompote met honing en balsamico azijn
volgende recept
Pompoen pannenkoekjes in blini dikte

Heb je deze al gezien?

Geraspte bloemkool is geel van de kurkuma

Dille pesto als de grote smaakmaker van je...

Rode kool, bloemkool en gele paprika geroosterd

Paarse basilicum versiert een Chinese radijs

Aspergeschillen? Maak er een kruidensaus van!

Pesto, dé smaakmaker voor gehakt

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • O-negatief, een lunch

  • Nog een dag eten met 0-negatief

  • Een dagje O-negatief eten

  • Wortelsoep, een basis voor je avondeten

Favorieten

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

  • Gele paprika mix als basis voor veel!

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen