Kook je Beter
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Groenten
    • Fruit
    • Vis
    • Vlees
    • Kip, kalkoen en eend
    • Vegetarisch
    • Meel
    • Noten en zaden
    • Glutenvrij
  • Allergieën
    • Histamine vrij
    • Glutenvrij
    • Lactose arm
    • Eten met O-negatief
  • Smaakmakers
    • Pesto en tapenade
    • Sauzen
    • Hummus en puree
    • Kruidenmix maak je zelf
  • In de keuken
    • Stomen in een (pasta) pan
    • Roosteren in de oven
    • Grillen
    • Bakken met bakpapier
    • Werken met een siliconen vorm
  • Tips
  • Kook je Beter?
  • Collages
  • Contact

Kook je Beter

kleurrijke en makkelijke recepten

FavorietFeestNiet weggooien, maar verwerken!TipsWerken met een siliconen vorm

Siliconen vorm is er om mee te variëren

Siliconen vorm is er om mee te variëren. De grote vorm geeft je zuurkool taart een mooie vorm, de ander maakt van je gehakt, een bal anders; je eten wordt visueel anders. Van hartige taarten, quiches, borrelhapjes en toetjes, wat kun je er niét mee maken.

Siliconen vorm is er om mee te variëren

Print
Personen: 6 à 18 Bereiding: 25 minuten

NODIG

  • *eierhapjes
  • *gehaktbrood

DOEN

  • Voor het gebruik van een siliconen vorm staan meerdere gerechten op deze site. Zoek bv op eiergerechten of voor de  borrel en ,gehaktbrood is er ideaal voor.
  • De combi van groenten met ei erdoor. Of gehakt met kruiden, ansjovis en fijn gesneden groenten.
  • Ideaal om van te voren te maken voor een apéro, picknick, borreltafel of brunch.

 

TIPS

Muffins van ei maak je in een siliconenvorm of Een borrelhap van cavolo nero met feta of Deze kruidige gehaktbal gaart in z’n eigen vet

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
vorige recept
Sardientjes gegrild in een laagje speltmeel
volgende recept
Mul met gestoomde venkel en groene kool

Heb je deze al gezien?

Bouillabaise, hoe maak je een basis?

Wilde eendenboutjes stoof je in ganzen vet

Gele paprika mix als basis voor veel!

Feesthapjes uit een siliconenvorm

Asperge soep met room en daslook

Adukibonen met spekjes, bleekselderij, kruiden en ei

Zoek recepten

Nieuwste recepten

  • Glutenvrij bladerdeeg van rijst en linzen

  • Chocolade mousse of toch ijs

  • Koude courgette soep met gekarameliseerde ui

  • Wortel wrap uit de oven

Favorieten

  • Blini’s met boekweit, chiazaad, kruiden en kurkuma

  • Broccoli, ui met kruiden gepureerd

  • Boekweitmeel met een bubbel water geeft een krokante bite

  • Kidneybonen, chocolade met noten en gember

Instagram

Volg Kookjebeter
  • Instagram
  • Pinterest
  • PRIVACYVERKLARING
  • ALLE RECEPTEN
  • CONTACT

© 2019 - Kook je Beter. Alle rechten voorbehouden. Website door Studio MH


Naar boven
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.